Tämän vuoden Fin5 hiljenee pikkuhiljaa. Viimeinen päivä tarjoili suunnistajille rankan maasto, radan sekä työhenkilön kelin. Vettä satoi taivaalta kilpailijoiden virkistykseksi varsin runsaasti.

Eliittisarjoilla oli siis ohjelmassa takaa-ajo. Sarjoista mielenkiintoisimmat taistelut matkan varrella nähtiin ehdottomasti 18E sarjoissa, joissa kärki kaksikko ja kolmikko lähtivät aivan yhtäaikaa maastoon. H18E sarja ratkesi Jesper Donnerin tekemään virheeseen radan keskivaiheen jälkeen, minkä jälkeen Pyry Riissanen siirtyi kärkeen. Hän selvitti lopun vaativat rinnerastit riittävän hyvin ja juhli rastiviikon kokonaiskilpailun voittoa.

D18E sarjassa puolestaan kärkikaksikko irtaantui melkein yhtäaikaa lähteneestä Katariina Sallilasta ennen ensimmäistä väliaikarastia. Tämän jälkeen kaksikko eteni tasatahtia ja Helmi Karkiainen oli loppukirissä Aliisa Kiiskistä vahvempi.

Miesten pääsarjan erot olivat päässeet kasvamaan viikon aikana jo niin suuriksi, että Aaro Aholla oli helppo työ säilyttää kärki ja ottaa FIn5 kokonaiskilpailun voitto. Myös toinen ja kolmas sija pysyivät muuttumattomina, joille suunnistivat Joni Hirvikallio sekä Unkarin Jonas Ferenc.

Naisten pääsarjan oletimme olevan myös melko varma kärjen osalta, mutta laji onkin suunnistus. Jenny Patana lähti liikkeelle reilulla seitsemän ja puolen minuutin johdolla. Hän kuitenkin sortui perhoshajonta-lenkeillä virheisiin ja Sanna Kauppila sai ajettua hänet kiinni. Loppumatkasta Kauppila oli vahvempi ja vei lopulta kokonaiskilpailun voiton. Patana suunnisti siis toiseksi ja kolmanneksi tuli niin ikään Unkarin Dominika Mero.

Järjestävä organisaatio kiittää kaikkia tämän vuoden Fin5 rastiviikon mahdollistaneita tahoja, yhteistyökumppaneita, kilpailijoita sekä ennen kaikkea talkoolaisia.