Tämän vuoden Fin5 rastiviikon kolmas osakilpailu on sprintattu onnistuneesti maaliin! Lahden kadut tuottivat suunnistajille monenlaisia haasteita. Eteenkin eliittisarjoille ratamestari Teemu Niskanen oli laatinut erittäin haastavia suunnistustehtäviä.

 

Naisten pääsarjan nopein oli Hiidenkiertäjien Jenny Patana vain kolmen sekunnin erolla Lynxin Jasmiina Rantalaan. Kolmanneksi suunnisti Paimion Rastin Ina Westerlund.

Miesten pääsarjan kärkikamppailu oli myös erittäin tiivis ja lopulta voittoon sprinttasi Kooveen Joni Hirvikallio neljän sekunnin erolla Espoon suunnan Lari Pernuun. Ikaalisten Nousevan-Voiman Teemu Oksanen oli kolmas. Miesten pääsarjan kokonaiskilpailun reilussa johdossa ollut Aaro Aho hylättiin illan kilpailussa. Ahon on jättänyt protestin hylkäyksestä, jonka tuomaristo käsittelee seuraavina päivinä.

 

Kuntosarjojen palkitut:

  • klo 18.18 Kuva Lassi
  • klo 19.19 Danilevičienė Vilija (Lithuania)
  • klo 20.18 Lassila Juha

Fin5 jatkuu huomenna Tiirismaan vaativilla rinteillä, missä saatetaan hyvinkin nähdä ratkaisevia suorituksia suunnistusviikon kokonaiskilpailujen kannalta.