Fin5 2022 ilmoittautuminen on avattu IRMA-palvelussa.

Kilpasuunnistajat ja kuntosarjalaiset voivat ilmoittautua tapahtumaan IRMA-palvelun kautta. Viisi osakilpailua suunnistetaan kolmessa eri kilpailukeskuksessa. Jokaiseen osakilpailuun voi ilmoittautua erikseen. Osallistumismaksut määräytyvät ilmoittautumisporrastuksen mukaisesti – mitä nopeammin ilmoittautuu mukaan sen parempi!

30.11.2021 mennessä ilmoittautuneiden kesken arvotaan 3kpl Lumonite Compass R otsalamppuja.
Fin5 2022 järjestelyorganisaatio on solminut yhteistyösopimuksen Valostoren kanssa. Valostore on valaisimien erikoisliike, jonka tuotemerkkeihin Lumonite lukeutuu. Ilmoittautumalla ensimmäiseen hintaportaaseen mennessä suunnistaja on automaattisesti mukana arvonnassa. Osakilpailujen lukumäärällä ei ole vaikutusta arvontaan, vaan jokainen yksittäiseen osakilpailuun ilmoittautunut huomioidaan arvonnassa. Tuotteen vastaanottajan tulee olla täysi-ikäinen, joten alaikäisten tuotepalkinnot toimitetaan huoltajalle. Arvonta suoritetaan välittömästi ensimmäisen ilmoittautumisportaan jälkeen ja tuotepalkinnon voittaneisiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

Merkitse viikko kalenteriin ja suunnista IRMA-palveluun, josta löydät ensi kesän tärkeimmät tapahtumapäivät. Kilpailuinfo on päivitetty tapahtuman nettisivuille ja sivuilta löytyy myös lisävinkkiä alueelle saapumiseen sekä listaus majoitusvaihtoehdoista.