Tervetuloa Päijät-Hämeeseen Fin5 -suunnistusviikolle heinäkuussa 2022

Vuoden 2022 Fin5 suunnistetaan Päijät-Hämeen maastoissa 12.-17.7.2022. Suunnistusviikon järjestelyistä vastaavat kokeneet kisajärjestäjät Hollolan Urheilijat -46, Lahden Suunnistajat -37 ja Rastivarsat.

Haluamme tarjota vaativaa suunnistusta hyvin erilaisissa maastoissa. Aloitamme Orimattilan Sammalistossa, jatkamme sprintillä Lahden keskustassa, Tiirismaan rinteillä ja viikko päätetään Messilän ja Tapanilan ympäristöissä. Haastetta on riittävästi tarjolla!

Suunnistusviikko on erinomainen mahdollisuus viettää lomaviikkoa Päijät-Hämeessä ja tutustua alueen matkailu- ja liikuntatarjontaan. Läheisyys pääkaupunkiseudulta tarjoaa myös mahdollisuuden käydä kisaamassa päiväseltään.

Valmistelut ovat hyvässä vauhdissa. Kolme seuraa tekevät hienoa yhteistyötä laadukkaan Fin5 -tapahtuman eteen.

Tervetuloa nauttimaan suunnistuksesta Päijät-Hämeen parhaisiin maastoihin!

 

Kauko Suhonen

Järjestelytoimikunnan puheenjohtaja